رتتوى با گوشت
من در تهيه اين خوراك غير از سبزيجات از 250 گرم گوشت چرخ شده و 1 عدد پياز متوسط (برگر مواد ميانى) هم استفاده كردم تا به اين ترتيب افرادى هم كه ميانه خوبى با سبزيجات به عنوان غذاى اصلى ندارند تمايل به خوردن آن پيدا كنند.
مواد لازم :
بادمجان حلقه شده
سيب زمينى حلقه شده
گوجه حلقه شده
گوجه نگينى خرد شده
آب ليمو
دارچين
نمك و فلفل قرمز
برگر فرم داده شده (مخلوط گوشت و پياز و نمك)
اندازه مواد بسته به نظر شماست.
طرز تهيه : فر را روى آخرين درجه روشن كنيد.
كف ظرف مخصوص غذا 2 قاشق روغن بريزيد و تمام ظرف را با آن چرب كنيد.
گوجههاى نگينى خرد شده و كمى آب ليمو و نمك و دارچين را مخلوط كنيد و كف ظرف بريزيد. اگر گوجه ها آبدار نيستند تا حدود يك چهارم ليوان آب به گوجهها اضافه كنيد.
حالا به سليقه خودتان مواد را بچينيد و يك برگر هم در ميان آنها قرار دهيد. مىتوانيد از هويج و كدو هم استفاده كنيد.
اگر وسط ظرف خالى ماند اضافه مواد را بچينيد و كمى با برس روى مواد را روغن مايع بزنيد و نمك و فلفل بريزيد و ظرف را در اولين طبقه فر (قسمت پايين) گذاشته تا بپزد.
مدت زمان پخت 1 ساعت است و يا تا زمانى كه مواد تغيير رنگ داده و كاملا پخته باشد و آب گوجه هاى كف ظرف هم خيلى كم شده باشد.
ضمن پخت مىتوانيد يكى دو بار ظرف را خارج كنيد و از آب گوجهها روى مواد بريزيد كه هم خوشرنگ شود و هم خشك نباشد.
نكته : پياز برگر ها را نگينى خرد كنيد.
در صورت نبودن فر اين خوراك با تابه در دار روى اجاق گاز به راحتى تهيه مىشود.
اگر دارچين دوست نداريد از ادويه دلخواه استفاده كنيد.












