املت سيب زمينى

اين املت خيلي راحت و سريع آماده مي شود و ارزش غذايى بالايى دارد. در تهيه اين املت از هر سبزى كه دوست داريد استفاده كنيد. من از برگ سير تازه كه خودم كاشته بودم استفاده كردم و با جعفرى و تره هم خوشمزه مى‌شود.

مواد لازم :

سيب زمينى متوسط : 4 عدد

تخم مرغ : 4 عدد

شير : نصف ليوان

سبزيجات خرد شده : مقدارى

سركه سفيد : يك چهارم ليوان

نمك و روغن

ادويه : پودر سير - فلفل سياه - آويشن

طرز تهيه : سيب زمينى ها را نگينى درشت خرد كنيد و در ظرف مناسب ريخته، به صورتى كه روى هم انباشته نشوند. مقدارى آب در ظرف بريزيد، به اندازه اى كه روى آنها را بگيرد و سركه و نمك هم اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. در حدى كه كمي نرم شود، ولى له نشود. حدود 10 تا 15 دقيقه بسته به جنس سيب زمينى‌ها كافيست.

وقتي آماده شد، حرارت را خاموش كنيد و ظرف را زير آب سرد بگيريد و چند بار آب آن را عوض كنيد تا سيب زمينى ها كمى سرد شوند و بعد در آبكش بريزيد تا كمى خشك شوند.

در اين فاصله در ظرفى شير و تخم مرغ و نمك و ادويه‌ها را ريخته و خوب هم بزنيد و سبزى خرد شده را هم اضافه كنيد و كنار بگذاريد.

در تابه مناسبى چند قاشق روغن بريزيد و سيب زمينى‌‌ها را كمى تفت بدهيد حدود 1 تا 2 دقيقه (فقط تفت بخورد. پس سرخ نكنيد و روغن هم اضافه نكنيد).

مخلوط شير را روى سيب زمينى بريزيد و در ظرف را ببنديد تا مثل كوكو خودش را بگيرد.

در كنار اين املت مى‌توانيد از سس كچاب و سالاد دلخواه استفاده كنيد.

من از سالاد گوجه با خيارشور و پياز كه با مايونز بدون تخم مرغ مهرام و ماست شيرين و پودر سير درست كرده بودم استفاده كردم.

سالاد جعفرى

اين سالاد خيلى سريع و راحت آماده ميشه. سس مناسب اين سالاد آبليمو ، روغن زيتون ، نمك و كمى پودر آويشن است. البته شما مى توانيد با هر سسى كه دوست داريد آن را ميل كنيد.

مواد لازم:

گوجه

پياز

جعفرى

مواد سس:

آبليمو

روغن زيتون

نمك

پودر آويشن (در صورت تمايل)

طرز تهيه :

همه مواد را خرد و  با سس مخلوط كنيد. اگر اين سالاد 15 دقيقه بماند مزه دار و لذيذ مى‌شود.