املت سيب زمينى


مواد لازم :
سيب زمينى متوسط : 4 عدد
تخم مرغ : 4 عدد
شير : نصف ليوان
سبزيجات خرد شده : مقدارى
سركه سفيد : يك چهارم ليوان
نمك و روغن
ادويه : پودر سير - فلفل سياه - آويشن
طرز تهيه : سيب زمينى ها را نگينى درشت خرد كنيد و در ظرف مناسب ريخته، به صورتى كه روى هم انباشته نشوند. مقدارى آب در ظرف بريزيد، به اندازه اى كه روى آنها را بگيرد و سركه و نمك هم اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. در حدى كه كمي نرم شود، ولى له نشود. حدود 10 تا 15 دقيقه بسته به جنس سيب زمينىها كافيست.
وقتي آماده شد، حرارت را خاموش كنيد و ظرف را زير آب سرد بگيريد و چند بار آب آن را عوض كنيد تا سيب زمينى ها كمى سرد شوند و بعد در آبكش بريزيد تا كمى خشك شوند.
در اين فاصله در ظرفى شير و تخم مرغ و نمك و ادويهها را ريخته و خوب هم بزنيد و سبزى خرد شده را هم اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
در تابه مناسبى چند قاشق روغن بريزيد و سيب زمينىها را كمى تفت بدهيد حدود 1 تا 2 دقيقه (فقط تفت بخورد. پس سرخ نكنيد و روغن هم اضافه نكنيد).
مخلوط شير را روى سيب زمينى بريزيد و در ظرف را ببنديد تا مثل كوكو خودش را بگيرد.
در كنار اين املت مىتوانيد از سس كچاب و سالاد دلخواه استفاده كنيد.
من از سالاد گوجه با خيارشور و پياز كه با مايونز بدون تخم مرغ مهرام و ماست شيرين و پودر سير درست كرده بودم استفاده كردم.

