براي خوش طعم شدن كرم پاتيسير علاوه بر وانيل از انواع مربا نيز مي توان استفاده كرد. براي اين كار مقدار كمي از شكر داده شده در رسپي را كم كنيد و به جاي آن از چند قاشق شهد مرباي بالنگ و يا گل سرخ و يا بهار نارنج استفاده كنيد . حتي مي توانيد از تكه هاي خرد شده بالنگ و يا برگ هاي موجود در مربا هم استفاده كنيد چون طعم اين كرم را بسيار لذيذتر مي كند.

آپلود عکس

اين كرم قابل استفاده در انواع ژله و پيراشكي و كيك مي باشد. در ضمن مي توانيد انواع خلال دانه ها را نيز در اين كرم به كار ببريد كه با اين كار كرمي لذيذ با طعمي بسيار متفاوت خواهيد داشت.

نكته : هدف از اين پست آموزش كرم پاتيسير نيست بلكه هدف ايجاد يك طعم و مزه جديد مي باشد و شما به راحتي مي توانيد رسپي اين كرم را در اينترنت پيدا كنيد.

 آپلود عکس

آپلود عکس