تيراميسو شير عسلي
مواد لازم:
بيسكوييت ديجستيو پودر شده: ۱ بسته (۲۰۰گرمى)
گردو پودر شده: نصف ليوان
پنير خامه اى: ۲۰۰ گرم (چربى ۲۴ درصد)
شير عسلى: ۴ قاشق غذاخورى
شير سرد: مقدارى (يا ماست شيرين)
پودر كاكائو: مقدارى
ميوه دلخواه
طرز تهيه: در اين دسر من شير سرد را جايگزين كره كردم تا هم به پودر بيسكوييت كمى چسبندگى بدهم و هم پنير را كمى نرمتر كنم تا حجم بيشترى پيدا كند. پس چند قاشق شير را كم كم با پنير مخلوط كنيد تا نرمتر و يا شل شود.
در ظرف دلخواه يك دوم از پودر بيسكوييت را مىريزيم با پشت قاشق خوب آنرا صاف مى كنيم و بعد يك دوم از پودر گردو. ۲ قاشق شير روى اين مواد مى ريزيم و ۲ قاشق هم شير عسلى و يك دوم پنير.
تكه هايى از ميوه دلخواهتان را روى اين مواد گذاشته و دوباره مثل مرحله اول مواد را مى ريزيم. يعنى باقى مانده پودر بيسكوييت و پودر گردو و شير و شير عسلى و پنير. در آخر هم تكه هاى ميوه.
يكى دو ساعت كه در يخچال بماند طعم مواد به خورد هم رفته و لذيذ مى شود. من از موز استفاده كردم و روى اين دسر را با پودر كاكائو و كمى مرباى آلبالو تزيين كردم.

