تيراميسو شير عسلي

تهيه اين تيراميسو نياز به فر ندارد و مواد طورى انتخاب شده كه كسانى كه از نظر سلامت و رژيم كم چربى به دنبال يك دسر مناسب هستند هم به راحتى بتوانند از آن استفاده كنند.

مواد لازم:

بيسكوييت ديجستيو پودر شده: ۱ بسته (۲۰۰گرمى)

گردو پودر شده: نصف ليوان

پنير خامه اى: ۲۰۰ گرم (چربى ۲۴ درصد)

شير عسلى: ۴ قاشق غذاخورى

شير سرد: مقدارى (يا ماست شيرين)

پودر كاكائو: مقدارى

ميوه دلخواه

طرز تهيه: در اين دسر من شير سرد را جايگزين كره كردم تا هم به پودر بيسكوييت كمى چسبندگى بدهم و هم پنير را كمى نرمتر كنم تا حجم بيشترى پيدا كند. پس چند قاشق شير را كم كم با پنير مخلوط كنيد تا نرمتر و يا شل شود.

در ظرف دلخواه يك دوم از پودر بيسكوييت را مى‌ريزيم با پشت قاشق خوب آنرا صاف مى كنيم و بعد يك دوم از پودر گردو. ۲ قاشق شير روى اين مواد مى ريزيم و ۲ قاشق هم شير عسلى و يك دوم پنير.

تكه هايى از ميوه دلخواهتان را روى اين مواد گذاشته و دوباره مثل مرحله اول مواد را مى ريزيم. يعنى باقى مانده پودر بيسكوييت و پودر گردو و شير و شير عسلى و پنير. در آخر هم تكه هاى ميوه.

يكى دو ساعت كه در يخچال بماند طعم مواد به خورد هم رفته و لذيذ مى شود. من از موز استفاده كردم و روى اين دسر را با پودر كاكائو و كمى مرباى آلبالو تزيين كردم.


کاری عدسی و نان سرخ شده

سلام. غیبتم طولانی شد. البته غیر از گرفتاری معلوم نیست چه خبره. مثل این که خودمان هم باور نداریم هنوز در زمره اصحاب کهف هستیم. خوب حق هم با ماست. چون وقتی به دنیای واقعی نگاه می کنیم می بینیم فاصله ما با واقعیت ها از اینجا تاااااااااااااااااا. به هرحال بابت این همه عقب ماندگی ممنونیم و خسته نباشید عرض می کنیم.  آدرس جدیدم هم خانجون . شماره پلاک غار ۲۲

بگذریم. هروقت از غذاهای پردردسر و وقت گیر خسته شدید این غذای ساده و خوشمزه و سنتی را امتحان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

عدس سبز

پیاز

نمک و فلفل قرمز

زرد چوبه

ادویه کاری

آب و روغن

نان لواش

طرز تهیه: اندازه مواد بسته به نظر و تعداد شماست. من یک و نیم پیمانه عدس را با مقداری آب پختم و در فاصله پختن عدس ۱ پیاز متوسط را ریز خرد کردم و با روغن کم و حرارت ملایم سرخ کردم.

۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و ۱  قاشق غذا خوری پر ادویه کاری را در پیاز تفت دادم و در آخر عدس پخته را هم به آن اضافه کردم و نمک و فلفل را هم ریختم و بعد از اولین جوش حرارت را کم کردم تا مواد با هم پخته شوند و عدسی جا بیفتد.(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)

در این فاصله نان ها را سرخ کردم و برای این که نان روغن زیاد نبرد اول کمی روغن در تابه بزرگی ریختم و خیلی سریع ۲ طرف نان را در روغن زدم و با حرارت متوسط سرخ کردم.

نان سرخ کرده را حتما با این خوراک امتحان کنید مطمئنم خوشتان میاید.

نکته: می توانید نان را هم قبل از سرخ کرن برش بزنید.