بيسكوييت مارمالاد آمريكايى

تهيه اين بيسكوييت بسيار ساده و راحت است و بافت سبك و تردى دارد. براى راحتى كار اندازه ها با ليوان هم داده شده و البته منظور از ليوان، ليوان فرانسوى دستهدار است.
آرد : 400 گرم (3 ليوان)
كره نرم : 200 گرم
پودر فندق بو داده : 50 گرم (يك چهارم ليوان)
زرده تخم مرغ : 3 عدد
رنده پوست ليمو ترش يا پرتقال : نصف قاشق چايخورى
پودر قند : 150 گرم ( 1 ليوان سرصاف)
نمك : يك چهارم قاشق چايخورى
وانيل : نصف قاشق چايخورى
مارمالاد : براى وسط بيسكوييت : مقدارى
كنجد و پودر مغزها و پودر نارگيل : مقدارى براى تزيين
طرز تهيه : آرد و نمك و وانيل و پودر قند را در ظرفى الك مىكنيم و بعد پودر بادام و تخم مرغ ها و رنده پوست ليمو و كره را اضافه مىكنيم. ( بهتر است تخم مرغها را اول كمى با چنگال بزنيد كه باز شود و كره را هم تكه تكه كنيد كه بهتر مخلوط شود و بعد به مواد اضافه كنيد.)
مواد را با دست خوب مخلوط كنيد تا خمير نرم و لطيفى درست شود. خمير را نبايد ورز بدهيد.
خمير را در كيسه نايلون گذاشته و در يخچال 30 دقيقه استراحت دهيد.
كف سينى را كاغذ مخصوص بگذاريد ولى چرب نكنيد.
چون خمير كره دارد بهتر است آن را 3 قسمت كنيد و 1 قسمت را جدا كنيد و بقيه را در يخچال بگذاريد.
خمير را با كمك وردنه به قطر نيم سانت قالب زده و در سينى كمى با فاصله از هم بچينيد.
بقيه خمير را هم به همين ترتيب آماده كنيد.
حالا همه را بشماريد و نصف آنها را با كمك سر صاف يك ماسوره كوچك سوراخ كنيد.
سينى را در طبقه وسط فرى كه از 15 دقيقه قبل با دماى 175 گرم كرده ايد گذاشته و حدود 15 الى 20 دقيقه بپزيد و مواظب باشيد نسوزد. چون دماى فرها متفاوت است. زير شيرينى كه تغيير رنگ داد آماده است.
وقتي بيسكوييتها سرد شدند مقدارى مارمالاد روى قسمت بدون سوراخ گذاشته و بعد قسمت سوراخ دار را روى آن بگذاريد و كمى فشار دهيد تا بچسبد و بعد مواد رومال را بزنيد.
نكته 1: با اين مقدار مواد حدود 70 تكه خمير تكى و 35 خمير جفتى تهيه مىشود (بسته به اندازه قالب شما ست). مىتوانيد علاوه بر طبقه وسط از يك طبقه بالاتر هم استفاده كنيد يا دو مرحله پخت را انجام دهيد. اگر خواستيد از طبقه بالاتر هم استفاده كنيد بعد از 10 دقيقه ظروف را جابجا كنيد.
نكته 2 : اضافه خمير را هرچه ماند باز هم جمع كرده و با قالب يا با دست به هر شكلى دوست داريد فرم بدهيد. پس چيزى را دور نريزيد.
نكته 3 : حتما لازم نيست قالب خاصى داشته باشيد. پس با 1 استكان كوچك هم مىشود قالب زد.
نكته 4 : من از پودر بادام زمينى استفاده كردم و براي مواد ميانى از مارمالاد توت فرنگى. از شهد مرباى توت فرنگي هم براى رومال و چسبيدن مواد. شما مىتوانيد عسل را گرم كرده و براى رومال و چسبيدن مواد استفاده كنيد.
منبع : كتاب هنر آشپزى مجلل
سال نو بر همه شما و عزيزان شما مباركباد.






