شيرينى پفكى بادام زمينى

دستور اين شيريني مربوط به وبلاگ دوست عزيز و بسيار هنرمندم شف طيبه است. شف طيبه با نارگيل درست كرده بود. اما من پودر بادام زميني بو داده را جايگزين پودر نارگيل كردم كه بسيار لذيذ شد. البته بار اول من با نارگيل درست كردم و باعث شد كه يك بار هم با پودر بادام زميني امتحان كنم كه اون هم عالي شد.
در ضمن در اكثر دستورات مربوط به اين شيريني از 4 سفيده تخم مرغ و شكر زياد استفاده مي شود. اما خوبي اين دستور اين است كه تنها از 1 سفيده و مقدار كمي شكر استفاده مي شود، ولي كيفيت آن عالي و از نظر هزينه مقرون به صرفه است.
مواد لازم:
سفيده تخم مرغ : 1 عدد درشت
شكر : 2 قاشق سوپخوري
پودر بادام زميني بوداده : 1 ليوان (يا 1 ليوان پودر نارگيل)
وانيل : كمي
طرز تهيه : فر را روي 170 سانتي گراد روشن كنيد.
سفيده را با همزن بزنيد تا پف كند و برفي شود.
شكر را بريزيد و با همزن بزنيد تا مثل مرنگ پفكي شود.
پودر بادام را كم كم بريزيد و با ليسك دوراني مخلوط كنيد تا خمير نسبتا سفتي درست شود.
كف سيني را كاغذ انداخته ولي چرب نكنيد.
با 2 قاشق كوچك مواد را روي كاغذ گذاشته و زياد فاصله ندهيد چون زياد تغيير حالت نمي دهد.
من مواد را در قيف ماسوره دار ريختم و شكوفه زدم. پس اگر دوست داشتيد از قيف استفاده كنيد.
ظرف را در فر گذاشته و 15 دقيقه بپزيد و چون دماي فرها متفاوت است به محض اين كه ديديد زير شيريني ها تغيير رنگ داد از فر خارج كنيد و بگذاريد كمي خنك شود و بعد به راحتي از كاغذ جدا كنيد.
نكته : هرچند مقدار شكر داده شده مناسب است اما اگر دوست داريد خيلي شيرين باشد 1 قاشق ديگر شكر اضافه كنيد.
نكته : اگر بعداز مصرف 1 ليوان مواد شل بود يكي دو قاشق شير خشك اضافه كنيد و لي از آرد استفاده نكنيد. در ضمن مواد همين قدر كه با قاشق قابل انتقال به ظرف پخت باشد و يا مثل خامه از قيف خارج شود خوب است. پس اين نكته را لطفا دقت كنيد.
اميدوارم اين شيريني را تهيه كنيد و لذت ببريد.






