الويه سرخ شده (كتلت الويه)
تنوع گاهي زندگي را خوشمزه تر مي كند.

مواد لازم:
مواد الويه با سس كم
پودر خمير داخل نان باگت
كمي روغن
طرز تهيه: چربي اين كتلت از كتلت هاي ديگر و انواع كوكو كمتر است، پس نگران نباشيد.
مواد الويه را آماده كنيد (خيارشور را رنده نكنيد، خرد كنيد و آبش را بگيريد.)
بسته به اندازه مواد 2 تا 3 قاشق سس مايونز به مواد اضافه كنيد تا كمي مزه دار شود.
از مواد به اندازه يك كتلت جداكرده و در پودر باگت زده و در روغن كم و داغ و با حرارت متوسط سرخ كنيد. اگر حرارت زياد باشد پودر باگت زود مي سوزد و كتلت تيره مي شود.
نكته: من به جاي گوشت مرغ از كالباس گياهي استفاده كردم.

+ نوشته شده در سه شنبه نهم آذر ۱۳۹۵ ساعت 14:11 توسط سلی
|