تنوع گاهي زندگي را خوشمزه تر مي كند.

مواد لازم:

مواد الويه با سس كم

پودر خمير داخل نان باگت

كمي روغن

طرز تهيه: چربي اين كتلت از كتلت هاي ديگر و انواع كوكو كمتر است، پس نگران نباشيد.

مواد الويه را آماده كنيد (خيارشور را رنده نكنيد، خرد كنيد و آبش را بگيريد.)

بسته به اندازه مواد 2 تا 3 قاشق سس مايونز به مواد اضافه كنيد تا كمي مزه دار شود.

از مواد به اندازه يك كتلت جداكرده و در پودر باگت زده و در روغن كم و داغ و با حرارت متوسط سرخ كنيد. اگر حرارت زياد باشد پودر باگت زود مي سوزد و كتلت تيره مي شود.

نكته: من به جاي گوشت مرغ از كالباس گياهي استفاده كردم.