خوردن  اين سس خوشمزه در كنار بعضى از خوراك ها مثلا خوراك مرغ و يا ماهى و ... لذت بخش است. در اين سس از آرد و روغن استفاده نشده است و براى غلظت دادن به آن، من از سيب زمينى پخته و رنده شده استفاده كردم. در ضمن اندازه مواد چشمى است و چشيدنى. يعنى بسته به ذائقه خودتان مقدار شير و آب مرغ را تنظيم كنيد ولى در نهايت طعم سير بايد غالب باشد. من از پودر سير خانگى استفاده كردم كه عالى بود. طرز تهيه پودر سير خانگى را مى‌توانيد اينجا ببينيد.

من اين سس را همراه سوسيس خانگى مرغ و پوره سيب زمينى استفاده كردم كه طعم خوبى داشت.

مواد لازم :

آب مرغ

شير

 سيب زمينى پخته و رنده شده : مقدارى

نمك

جعفرى خشك يا تازه : مقدارى

پودر سير + پودر آويشن + پودر فلفل سياه : هر كدام نصف قاشق چايخورى

طرز تهيه : مقدارى شير و آب مرغ و سيب زمينى پخته و رنده شده را مخلوط كنيد و در مخلوط كن و يا با خرد كن (گوشت كوب برقى) خوب بزنيد تا مواد يك دست و غليظ شود. غلظت مواد بسته به مقدار سيب زمينى است.

مواد را در ظرف پخت ريخته و ادويه جات و نمك و جعفرى را اضافه كنيد و هم بزنيد و از مواد بچشيد. اگر لازم بود ادويه‌ها را اضافه كنيد، چون اندازه مواد چشمى است.

مواد را روى حرارت كمى بپزيد و بعد در كنار خوراك دلخواهتان مصرف كنيد.

مواد سوسيس مرغ و طرز تهيه :

 2عدد سينه مرغ را به همراه  2 پياز بزرگ و 4 حبه سير و خمير داخل 1 نان باگت چرخ كرده و با كمى پودر زنجبيل و فلفل سياه و پودر سير و آويشن و زيره و نمك خوب مخلوط كنيد و مواد را كمى استراحت دهيد تا مزه دار شود و بعد به شكل سوسيس در آورده و در روغن سرخ كنيد.

مواد پوره سيب زمينى:

سيب زمينى پخته و رنده شده

شير

كمى روغن زيتون

نمك

طرز تهيه : سيب زمينى رنده شده را در ظرف ريخته و روى حرارت گذاشته و كم كم شير اضافه كنيد در حدى كه نرم و لطيف باشد. نمك و كمى روغن زيتون را هم اضافه كنيد و حرارت را خاموش كنيد.