خورش مرغ و فلفل دلمه اى
مواد لازم :
مرغ : 500 گرم
هويج : 3 عدد متوسط
فلفل دلمه اى سبز : 3 عدد متوسط
پياز : 2 عدد درشت
آب ليمو : مقدارى
شكر : 1 قاشق مربا خورى
نمك و روغن
رب گوجه : 2 تا 3 قاشق غذاخورى
آب : به اندازه لازم
ادويه ها : شامل پودر فلفل سياه، دارچين، زنجبيل، زردچوبه، آويشن و پودر سير هركدام نصف قاشق چايخورى
طرز تهيه :
تكه هاى مرغ را در كمى روغن و با حرارت متوسط سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
پيازها را نگينى خرد كرده و در كمى روغن تفت دهيد در حدى كه كمى نرم شود (2 دقيقه).
ادويه ها را به پياز اضافه كنيد و كمى تفت دهيد.
فلفل دلمه اى خرد شده را همراه پياز و ادويه كمى تفت دهيد.
رب گوجه و آب ليمو و شكر و تكه هاى مرغ و هويج ها را به مواد اضافه كرده و مقدارى آب و نمك روى مواد بريزيد. آب درحدى كه تقريبا روى مواد را بگيرد و بعد از اولين جوش حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد آرام آرام بپزد.
در نيمه هاى پخت غذا را بچشيد و اگر نمك يا آب ليمو يا رب گوجه (چون رنگ رب ها با توجه به كيفيت آنها بسيار متفاوت است) نياز بود اضافه كنيد.
