استفاده از فلفل دلمه اى در تهيه بعضى از غذاها باعث مي شود كه طعم و مزه آن غذا كاملا تغيير كند و بسيار لذيذ تر شود. اين خورش هم يكى از اين غذاهاست كه با يك بار امتحان كردن حتما در ليست غذايى شما جاى خود را پيدا مي كند. در ضمن شما مي توانيد آن را با كم كردن مقدار آب به شكل خوراك هم استفاده كنيد.

مواد لازم :

مرغ : 500 گرم

هويج : 3 عدد متوسط

فلفل دلمه اى سبز : 3 عدد متوسط

پياز : 2 عدد درشت

آب ليمو : مقدارى

شكر : 1 قاشق مربا خورى

نمك و روغن

رب گوجه : 2 تا 3 قاشق غذاخورى

آب : به اندازه لازم

ادويه ها : شامل پودر فلفل سياه، دارچين، زنجبيل، زردچوبه، آويشن و پودر سير هركدام نصف قاشق چايخورى

طرز تهيه :

تكه هاى مرغ را در كمى روغن و با حرارت متوسط سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

پيازها را نگينى خرد كرده و در كمى روغن تفت دهيد در حدى كه كمى نرم شود (2 دقيقه).

ادويه ها را به پياز اضافه كنيد و كمى تفت دهيد.

فلفل دلمه اى خرد شده را همراه پياز و ادويه كمى تفت دهيد.

رب گوجه و آب ليمو و شكر و تكه هاى مرغ و هويج ها را به مواد اضافه كرده و مقدارى آب و نمك روى مواد بريزيد. آب درحدى كه تقريبا روى مواد را بگيرد و بعد از اولين جوش حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد آرام آرام بپزد.

در نيمه هاى پخت غذا را بچشيد و اگر نمك يا آب ليمو يا رب گوجه (چون رنگ رب ها با توجه به كيفيت آنها بسيار متفاوت است) نياز بود اضافه كنيد.