مواد لازم:

ماهى: 1 عدد

فلفل دلمه اى رنگى

پياز: 3 عدد

سير: مقدارى

نمك و فلفل و ادويه دلخواه

زعفران دم كرده: 2 قاشق غذاخورى

سركه سفيد: 1 قاشق غذا خورى

آب ليمو: 4 قاشق غذاخورى

كره: 2 قاشق غذاخورى

آب در صورت نياز : چند قاشق

طرز تهيه: ابتدا 1 قاشق سركه و 1 قاشق آب ليمو و 1 قاشق زعفران را روى ماهى ريخته و كمى نمك مى پاشيم و خوب مواد را روى ماهى مى ماليم كه به داخل گوشتش نفوذ كنه و بعد ادويه دلخواه را مى ريزيم. من از فلفل قرمز تند و فلفل سياه و كمى پودر زيره سبز استفاده كردم. 

ظرف مناسبى را با كره كمى چرب مى كنيم و پياز ها را گرد برش زده و وسط ظرف گذاشته ماهى را روى پياز ها قرار داده و بقيه مواد را هم در ظرف مي گذاريم. بقيه آب ليمو و زعفران را هم در اطراف ظرف مى ريزيم و در ظرف را مى بنديم تا با حرارت كم بخارپز شود. البته اول با حرارت زياد و وقتى اولين جوش را زد حرارت را كم كنيد. حدود 20 تا 30 دقيقه.

من براى اين خوراك از ماهى شوريده (نوعى ماهى جنوب) كه بسيار لطيف و لذيذ است استفاده كردم.

نكته : كساني كه سير دوست دارند و فقط به خاطر بوى آن مصرف نمي كنند يا كم مصرف مي كنند بايد از روش بخار پز استفاده كنند. به خصوص هنگام دم كردن پلو. يعنى قبل از ريختن دو سه كفگير آخرى پلو سير را روى برنج بريزند بعد باقيمانده برنج را ريخته و دم كنند. مطمئن باشيد بويى در دهان شما باقى نمي ماند.