ته چین گوشت عربی
مواد لازم:
گوشت گوسفند:۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
گوجه: ۳عدد
پیاز: ۱عدد متوسط
برنج: ۷ پیمانه
دارچین ـ نمک ـ فلفل ـ زردچوبه به مقدار لازم
لیمو عمانی:۱ عدد برای گوشت
آب:۸ پیمانه
طرز تهیه:
گوشت را به همراه ۲ عدد پیاز و مقداری آب و نمک و لیمو و فلفل و زرد چوبه در ظرف مناسبی میپزیم.
کف دیگ مناسبی روغن ریخته سیب زمینی ها و ۱ عدد پیاز و گوجه ها را که حلقه کرده ایم را چیده و کمی نمک و دارچین پاشیده. حالا چند کفگیر برنج آبکش شده ریخته و یک لایه گوشت و کمی دارچین و باز برنج و گوشت و دارچین تا مواد تمام شود.
در صورت تمایل می توان سیب زمینی و گوجه اضافی دور تا دور دیگ به شکل حلقه شده قرار داد. حالا در ظرف را بسته و ابتدا با حرارت زیاد و پس از بخار کردن حرارت را کم میکنیم زمان:۴۰ تا۵۰ دقیقه در ضمن به جای گوشت گوسفند از مرغ هم میتوان استفاده کرد.
+ نوشته شده در چهارشنبه یکم اردیبهشت ۱۳۸۹ ساعت 15:45 توسط سلی
|