مواد لازم:

گوشت گوسفند:۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

گوجه: ۳عدد

پیاز: ۱عدد متوسط

برنج: ۷ پیمانه

دارچین ـ نمک ـ فلفل ـ زردچوبه به مقدار لازم

لیمو عمانی:۱ عدد برای گوشت

آب:۸ پیمانه

طرز تهیه:

گوشت را به همراه ۲ عدد پیاز و مقداری آب و نمک و لیمو و فلفل و زرد چوبه در ظرف مناسبی میپزیم.

کف دیگ مناسبی روغن ریخته سیب زمینی ها و ۱ عدد پیاز و گوجه ها را که حلقه کرده ایم را چیده و کمی نمک و دارچین پاشیده. حالا چند کفگیر برنج آبکش شده ریخته و یک لایه گوشت و کمی دارچین و باز برنج و گوشت و دارچین تا مواد تمام شود.

در صورت تمایل می توان سیب زمینی و گوجه اضافی دور تا دور دیگ به شکل حلقه شده قرار داد. حالا در ظرف را بسته و ابتدا با حرارت زیاد و پس از بخار کردن حرارت را کم میکنیم زمان:۴۰ تا۵۰ دقیقه در ضمن به جای گوشت گوسفند از مرغ هم میتوان استفاده کرد.