مواد لازم براي خمير

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن: ۳ قاشق غذا خوری

ماست: ۱ ليوان

شكر: ۲ قاشق غذا خوری

بكينگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری

جوش شيرين : ۱ قاشق مربا خور

آرد: 4 ليوان

 طرز تهيه: بكينگ پودر و جوش شيرين و ماست را در ظرفی ريخته و مخلوط كرده می گذاريم پف كند.

در ظرف ديگر تخم مرغها را خوب زده و شكر و روغن را اضافه می كنيم.

هر دو مخلوط را با هم قاطی و آرد را كم كم اضافه می كنيم .

خمير بايد نرم و لطيف باشد و حداقل ۲ ساعت استراحت كند.

مواد درون پيراشكی

ماهی تن: ۲ عدد

پياز: ۲ عدد متوسط سرخ شده

سيب زمينی آبپز : ۲ عدد متوسط  و نگينی خرد شده

جعفري : ۱۰۰ گرم خرد شده

تخم مرغ   : ۱ عدد

نمك و فلفل :به ميزان لازم

پنير پيتزا : ۵۰ گرم

طرز تهيه : مواد را با هم مخلوط  و از خمير به اندازه يك گردو برداشته و با وردنه باز كرده ازمواد ۱ يا ۲ قاشق درون خمير قرار داده و خمير را بسته و با يك چنگال لبه های خمير را می بنديم. برای بهتر بستن خمير چنگال را مرتب درظرف آب بزنيد .

در يك ظرف كوچك ۲ قاشق روغن و ۱ قاشق كوچك شكر و ۱ قاشق آب را مخلوط و با برس روی خمير كشيده و كنجد بپاشيد. حتي می توانيد يك طرف خمير را دركنجد خوابانده و به آرامی بلند كنيد و با دست كمی روی كنجدها را فشار دهيد كه خوب بچسبد.

حالا كف ظرف مناسب با اندازه خميرها را با كره كمی چرب و خميرها را درون آن قرار داده و بادمای 180 درجه ميپزيم وقتي طلايی شد آماده است

نكته: اگر ماهی دوست نداريد می توانيد از مرغ آبپز و قارچ  و يا گوشت چرخ شده و كدو سبز استفاده كنيد.

پيراشكي