پيراشكي ماهی تن
مواد لازم براي خمير
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن: ۳ قاشق غذا خوری
ماست: ۱ ليوان
شكر: ۲ قاشق غذا خوری
بكينگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
جوش شيرين : ۱ قاشق مربا خور
آرد: 4 ليوان
طرز تهيه: بكينگ پودر و جوش شيرين و ماست را در ظرفی ريخته و مخلوط كرده می گذاريم پف كند.
در ظرف ديگر تخم مرغها را خوب زده و شكر و روغن را اضافه می كنيم.
هر دو مخلوط را با هم قاطی و آرد را كم كم اضافه می كنيم .
خمير بايد نرم و لطيف باشد و حداقل ۲ ساعت استراحت كند.
مواد درون پيراشكی
ماهی تن: ۲ عدد
پياز: ۲ عدد متوسط سرخ شده
سيب زمينی آبپز : ۲ عدد متوسط و نگينی خرد شده
جعفري : ۱۰۰ گرم خرد شده
تخم مرغ : ۱ عدد
نمك و فلفل :به ميزان لازم
پنير پيتزا : ۵۰ گرم
طرز تهيه : مواد را با هم مخلوط و از خمير به اندازه يك گردو برداشته و با وردنه باز كرده ازمواد ۱ يا ۲ قاشق درون خمير قرار داده و خمير را بسته و با يك چنگال لبه های خمير را می بنديم. برای بهتر بستن خمير چنگال را مرتب درظرف آب بزنيد .
در يك ظرف كوچك ۲ قاشق روغن و ۱ قاشق كوچك شكر و ۱ قاشق آب را مخلوط و با برس روی خمير كشيده و كنجد بپاشيد. حتي می توانيد يك طرف خمير را دركنجد خوابانده و به آرامی بلند كنيد و با دست كمی روی كنجدها را فشار دهيد كه خوب بچسبد.
حالا كف ظرف مناسب با اندازه خميرها را با كره كمی چرب و خميرها را درون آن قرار داده و بادمای 180 درجه ميپزيم وقتي طلايی شد آماده است
نكته: اگر ماهی دوست نداريد می توانيد از مرغ آبپز و قارچ و يا گوشت چرخ شده و كدو سبز استفاده كنيد.
