این نان با استفاده از ۲/۱ لیوان آب گرم و ۲/۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر و ۲/۱ قاشق غذاخوری شکر و مقداری آرد به روش نان پیتزا تهیه شده است.

برای قالب زدن این نان از ظروف سفالی استفاده می شود. اما من چون ظرف سفالی نداشتم از ظروف زیر استفاده کردم و نتیجه خوب بود.

از خمیر یک گلوله به اندازه یک نارنگی متوسط برداشته و با وردنه پهن میکنیم و روی قالب انداخته و لبه های خمیر را کمی به پایین می کشیم.

قالب را باید چرب کرد. دمای فر ۱۸۰ درجه است. روی نانها که طلایی شد نان آماده است.

از این نان می توان به عنوان نان ساندویچی استفاده کرد. من برای دو غذا از آن استفاده کردم. ساندویچ ماهی تن و ساندویچ الویه: